Geschiedenis

Electrotechnisch Bureau Frans van Velthoven B.V. is in 1953 gestart als electrotechnisch installatie bureau en in 1956 werd de winkel geopend met verkoop in audio- en video-apparatuur, witgoed en klein huishoudelijke apparaten. Zoekt u service, kwaliteit en deskundigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Winkel

Al sinds 1956 is Electrotechnisch Bureau Frans van Velthoven B.V. het vertrouwde adres voor uw audio- en video-apparatuur, witgoed en klein huishoudelijke apparaten.
Wij bieden u een grote keuze uit diverse topmerken in een gezellige winkelomgeving.

Ook zijn wij in het bezit van een Miele Innovation Centre, waarin de Miele apparaten op een bijzondere en prachtige wijze aan u gepresenteerd worden. Wij bieden u service, kwaliteit en deskundigheid.

De merken in ons assortiment zijn o.a. AEG, Babyliss, Bauknecht, Bose, Bosch, Braun, Harman Kardon, Krups, LG, Magimix, Miele, Nespresso, Philips, PrincessSalora, Samsung, Sonos, TefalWhirlpool

Technische Dienst

Wij beschikken over een eigen technische dienst, waardoor wij u snel en vakkundig kunnen helpen bij storingen aan audio, video en huishoudelijke apparaten. U kunt uw reparatie bij ons in de winkel aanbieden of onze servicedienst komt bij u aan huis voor met name grotere apparaten.