Elektrotechniek

Frans van Velthoven Elektrotechniek verzorgt de aanleg van licht- en krachtinstallaties, datanetwerken en domotica in woningen en bedrijven. Wij zijn uw partner voor de aanleg van uw elektrotechnische installaties bij renovatie of nieuwbouw van uw woonhuis of bedrijfspand.

Ons team van gespecialiseerde monteurs staat klaar om u te helpen.

Frans van Velthoven Elektrotechniek is in 1953 gestart als elektrotechnisch installatie bureau en in 1956 werd de winkel geopend met verkoop in audio- en video-apparatuur, witgoed en klein huishoudelijke apparaten. Zoekt u service, kwaliteit en deskundigheid, dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Winkel

Al sinds 1956 is Frans van Velthoven Elektrotechniek het vertrouwde adres voor uw audio- en video-apparatuur, witgoed en klein huishoudelijke apparaten.
Wij bieden u een grote keuze uit diverse topmerken in een gezellige winkelomgeving.

Ook zijn wij in het bezit van een Miele Center, waarin de Miele apparaten op een overzichtelijke wijze aan u gepresenteerd worden. Wij bieden u service, kwaliteit en deskundigheid.

De merken in ons assortiment zijn o.a. AEGBabylissBoschBraunHarman KardonKrupsLGMagimixMieleNespressoPhilipsPrincessSamsungSonosTefalWhirlpool

Technische Dienst

Wij beschikken over een eigen technische dienst, waardoor wij u snel en vakkundig kunnen helpen bij storingen aan audio, video en huishoudelijke apparaten. U kunt uw reparatie bij ons in de winkel aanbieden of onze servicedienst komt bij u aan huis voor met name grotere apparaten.

Ook voor reparaties en onderhoud in uw woning of bedrijfspand op elektrotechnisch vlak kunt u bij ons  terecht.